dilluns, 11 de febrer del 2013

FEM DE REPORTERS

Una activitat setmanal que podem fer per recordar tot allò que ens ha passat al llarg de la setmana és: FEM DE REPORTERS!!!
Entre tots/es pensem què ha passat a l'aula o a l'escola que ens emocioni (hem trobat una aranya, la X ens ha portat una mascota,...) i els encarregats hauran d'escriure o dibuixar la notícia. Després, la podrem penjar en el taulell perquè les famílies en siguin conscients. 

Una altra proposta que podem fer és que cada setmana un nen/a de la classe ens porti una notícia des de casa. Per exemple: ens pot escriure o portar una foto d'un fet que ha passat a la família; també ens pot portar algun retall d'una revista, etc. 

I com ja sabeu, us deixo la meva pregunta: Què penseu de les activitats que proposem que facin des de casa? 

2 comentaris:

  1. També és molt interessant tenir una càmera digital a la classe i que els infants facin la fotografia d'aquell succés que ens sorprèn cada dia: l'aranya, la mascota, etc.
    Implicar les famílies en petites activitats per fer a casa ho trobo molt interessant. El problema sorgeix si es treballa en escoles amb població marginal o si a la classe hi ha alguna família que no col·labora. En aquest últim cas, quan no ho portava ho solucionava fent-ho els dos a la classe.

    ResponElimina
  2. Hola Carme!
    Molt bona idea això de la càmera de fotos.

    Pel que fa a les famílies poc col·laboradores, estic d'acord amb tu, cal que la mestra s'impliqui amb aquests infants

    Una abraçada!!!

    ResponElimina