diumenge, 24 de juliol del 2016

LLIBRES SOBRE EL SUBSÒL

Hola!
Ben aviat espero trobar més llibres sobre la terra, la geologia...enfocats a infantil i a primària. En coneixeu alguns? Potser com a mestres haurem de potenciar l'edició de llibres -de consulta i àlbums il·lustrats- d'aquesta temàtica. 

Títol: Bajomundo. Explora el mundo secreto bajo tus pies
Autora: Jane Price
Editorial: Océano travesía



Bajomundo. Explora el mundo secreto bajo tus pies 

Argument:  Bajomundo es un recorrido por la vida subterránea, la historia, la industria, la tecnología, y los grandes tesoros de las antiguas civilizaciones que quedaron enterradas al paso de los años. Un libro sorprendente que nos muestra sólo un poco del mundo tan vasto y grande que está bajo nuestros pies.

Opinió:  És un llibre molt complet sobre els animals, les civilitzacions i els recursos que podem trobar al subsòl. És un llibre de consulta que es pot utilitzar a primària i adaptar alguns aspectes a infantil.


Títol: Saps què és la geologia?
Autors: Gonçal Luna i Mariona Losantos


Us podeu descarregar el llibre en el següent enllaç: 
 http://www.igc.cat/web/files/2010_igc_mmv_saps_que_es_la_geologia.pdf
Opinió: Llibre amè i informatiu sobre la geologia i la importància del treball dels geòlegs per evitar perills. També, hi ha un apartat en el qual s'esmenten productes que s'obtenen de la terra com la sal, el petroli, els minerals per fer joies, adobs... Francament recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada